Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvek a kínai asztrológiáról képes leírás - Kínai horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Könyvek a kínai asztrológiáról - Kínai horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Könyvek a kínai asztrológiáról
Keresés
Találatok száma - 11 db
2013 Your New Chinese Horoscopes

2013 Your New Chinese Horoscopes

This book is ingenious! Once again, Suzanne White brings us her inspired annual 'New Astrology' Predictions for the next 12 months. This fresh-off-the-press new book offers lengthy, detailed, month-by-month horoscopes for every sign (Western AND Chinese). We each have two signs - AN ANIMAL YEAR SIGN AND A WESTERN SUN SIGN. Suzanne White's brilliant NEW ASTROLOGY is the fusion of both.

Encyclopedia of Chinese Astrology

Encyclopedia of Chinese Astrology

This is the only book in the market which gives you a quite detailed analysis of all the subjects in Chinese astrology. Especially the Chinese sky chart is the most popular method used by most Chinese people and which had never mentioned in any Western literature -- Chinese people rarely use the method of horoscope of 12 animals as known in the western world.

Gyakorlati Feng Shui

Gyakorlati Feng Shui

A feng shui ősi kínai művészetének teljes gyakorlati kézikönyve. Hogyan rendezzük át otthonunk belsejét, a kertet, és az irodát gyorsan egyszerűen úgy, hogy ez egészségünket, jólétünket és boldogságunkat szolgálja? A feng shui kínai alapelveinek egyszerű, könnyen követhető magyarázata több, mint 150 fényképpel és alaprajzzal.

Kínai asztrológia

Kínai asztrológia

A keleti asztrológia alapjait, a tizenkét szimbolikus állatra és az öt elemre épülő rendszert ismerhetik meg az olvasók a kötetből. Az asztrológiai rendszer Kínából ered, széles körben használják Ázsiában, egyre népszerűbb a Föld más országaiban is. A születési dátum alapján igen összetett elemzést ad, könnyen kikereshető, ki melyik állat uralta jegybe tartozik. Az általános pozitív és negatív jellemvonások, a munkában és a szerelemben várható események és a jegy szülöttjének jellemző viselkedése és életszemlélete olvasható a könyvben.

Kínai asztrológia II.

Kínai asztrológia II.

A kínai horoszkóp 12 jegyének bemutatása és megfejtése. Melyik jegy illik hozzánk, és melyet kell nagy ívben elkerülnünk? Fejtsük meg partnerünket, barátainkat és családtagjainkat az állatjegyek tanulmányozása közben e magával ragadó, lebilincselő és szakszerű könyv segítségével.

Kínai asztrológia III.

Kínai asztrológia III.

Immár több mint 5000 éves múltra tekint vissza a kínai asztrológia, a jövendölésnek ez a távol-keleti művészete, mely az emberek jellemét és sorsát a Holdévek alapján próbálja kifürkészni. A ciklus tizenkét állat nevét viseli. Egy késői legenda szerint a Buddha egy napon magához hívta a Föld valamennyi állatát. Az első szóra azonban csak tizenkettő jött: először a patkány, majd a bivaly, a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a kecske, a majom, a kakas, a kutya és utolsónak a disznó. A megvilágosodott azzal jutalmazza őket, hogy mindegyiküknek ajándékozott egy esztendőt, amelyet azután kedvükre alakíthatnak. Így jött létre az a tizenkét éves ciklus, amit kínai asztrológiai néven ismerünk.

Kínai asztrológia IV.

Kínai asztrológia IV.

A taoista tradíciókat igen jól ismerő szerző a nyugati gondolkodás számára is egyszerű tömörséggel tudja közvetíteni a kínai asztrológia lényegét, annak értelmezését. Megtanítja olvasóit a születés időpontjának kiszámítására, megismertet a kínai állatöv jegyeivel és a hozzájuk kapcsolódó jelentésekkel, a hatvanéves ciklus lényegével. - Akiket érdekel a jövendőmondás kínai módszere, az asztrológia sajátos jegyei, ebből a kötetből sokat megtudhatnak.

Könyvek a Feng Shui-ról

Könyvek a Feng Shui-ról

Szilvásy Judit és mestere a hong kongi Raymond Lo könyvei a Feng Shuit érthetővé teszik, már olvasásuk közben kedvet kapunk otthonunk átrendezéséhez, kifestéséhez azért, hogy lakás energiái segítsék a lakókat az élet minden területén.

Mit tartogat számunkra a Sárkány éve?

Mit tartogat számunkra a Sárkány éve?

'A Sárkány éve mindig igen mozgalmas, és alkalmas a jelentős újrakezdésekre' - olvashatjuk a kínai horoszkóp 2012-re vonatkozó jóslatait ismertető kötetben. Az állatövi jegyek szerint tagolódó fejezetekben elsőként általános ismertetést találunk az adott jegy szülötteire váró fordulatokról, majd a jegyekhez kapcsolódó elemek (tűz, víz, föld, fém, fa) szerinti tagolásban további, konkrétabb információkat találunk az egyes alcsoportokba tartozók számára. A kiadvány, amely szórakoztató formában közvetíti a kínai horoszkóp 2012-re vonatkozó üzenetét, az ezoterika iránt nyitott olvasó számára ajánlható.

Hirdetés
The Handbook of Chinese Horoscopes

The Handbook of Chinese Horoscopes

The definitive book on Chinese astrology-now in an updated seventh edition. Do you know which of the twelve animal signs you are? How 'the animal that hides in your heart' influences your outlook on life and your relationships with others? What happens in your chart when your Eastern moon sign meets your Western sun sign? For more than thirty years, The Handbook of Chinese Horoscopes has remained the classic work on the topic, artfully combining the Eastern lunar calendar with Western solar-based astrology. You'll discover how the five elements, four seasons, and the ascendant sign based on the hour of your birth can all affect your personality.

The New Chinese Astrology

The New Chinese Astrology

In this new book, world-famous astrologer and best-selling author Suzanne White demystifies the formerly complicated study of the Chinese Zodiac. The easy-to-read reference guide describes each animal sign's individual characteristics, special capabilities, and particular health problems, and explains how the five Chinese elements affect it. Discover the terrible Tiger's major weak spots. Find out why Rats get married so often. Even learn why Oxen should avoid spicy foods!

Tuti menü