Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai horoszkóp - 2013 képes leírás - Kínai horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Kínai horoszkóp - 2013 - Kínai horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Kínai horoszkóp - 2013
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Kínai horoszkóp 2013-ra

Kínai horoszkóp 2013-ra

Ha a Patkány évében születtél, egyféleképpen kerülheted el, hogy a feje tetejére álljanak a dolgok: ha türelmet gyakorolsz, és minden lépést alaposan megfontolsz. Ez különösen a pénzügyi dolgaidra igaz. Ugyanakkor a Kígyó jó hatással lehet rád. Ha elég alapos vagy, minden oldalról megvizsgálod az ötleteidet, mert inspirációból és ideából bőven jut neked az idén, amelyek közül a legjobbakat gondos tervezéssel hihetetlen sikerre is viheted. A szerelmi életedben hatalmas meglepetés vár, egészen új érzelmi és érzéki dimenziók nyílhatnak meg előtted régi vagy új párod mellett.

 Mit hoz Neked a Kígyó éve?

Mit hoz Neked a Kígyó éve?

A Kígyó éve 2014. januárjában ér majd véget. Ebben az időszakban a Bivaly- és Kakas-szülöttek arathatják le a legszebb gyümölcsöket, de a többi jegy képviselőinek sem lesz oka panaszra! Lássuk, mi vár Rád! A Kígyó éve 2014. januárjában ér majd véget. Ebben az időszakban a Bivaly- és Kakas-szülöttek arathatják le a legszebb gyümölcsöket, de a többi jegy képviselőinek sem lesz oka panaszra! Lássuk, mi vár Rád!

2013. évi kínai horoszkóp

2013. évi kínai horoszkóp

2013 február 10-től kezdődik a kínai horoszkóp szerint a Kígyó éve, amely sokak számára az elmúlt évek után végre sok szerencsét hoz. Légy merészebb és nyitottabb gondolkozású ebben az évben, és óvakodj a féltékenykedések és intrikák hálójától, amely általánosan jellemző lesz a 2013-as évre.

2013: A Kígyó Éve

2013: A Kígyó Éve

A jövő év legmeghatározóbb eleme - ne tévesszen meg a Víz-Kígyó - a Fa elem lesz, mely a tanulást, tanítást, fejlődést, képzést - önképzést és nem utolsó sorban a pénzügyi kérdések fontosságát szimbólizálja. A Tűz elem szintén erős (hiszen a Fa elem támogatja a Tűzet), így azok a szakmák és területek is fellendülnek, melyek a Tűz elem fennhatósága alá tartoznak. Minden ami összefügg a tanulással, tanítással nagyon támogatott és anyagilag talán az ilyen típusú dolgok lesznek a legjövedelmezőbbek. Amennyiben ilyen területtel foglalkozol sikerekre számíthatsz 2013-ban.

2013: Year of the Water Snake

2013: Year of the Water Snake

Ride the calmer waters of 2013 with ease! Expect an exciting year, not necessarily for the faint of heart! The Year of the Water Snake begins February 10, 2013 and ends January 30, 2014. Be bolder and more open-minded as this year unfolds!

Tuti menü