Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai horoszkóp - 2012 képes leírás - Kínai horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Kínai horoszkóp - 2012 - Kínai horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Kínai horoszkóp - 2012
Keresés
Találatok száma - 17 db
1. Egyedi, személyes kínai horoszkópok

1. Egyedi, személyes kínai horoszkópok

Különleges, pontos születési időre és helyre felállított személyre szabott kínai horoszkópok, holdház-horoszkópok, európai tropikus és a kínai zodiákus együttes szemlélete. Különleges, pontos születési időre és helyre felállított személyre szabott kínai horoszkópok, holdház-horoszkópok, európai tropikus és a kínai zodiákus együttes szemlélete.

2012 legideálisabb napjai házasságkötésre

2012 legideálisabb napjai házasságkötésre

A kínai asztrológiai tradíció egészen a bronz korig, a Shang dinasztiáig nyúlik vissza. Az ókori római asztrológusok, a XI. század zsidó misztikusai, a török szultán tanácsadói és a XVII. századi angol tanácsadók is mind szerencsés napokat választottak ki klienseik és családtagjaik, szeretteik számára, ha azok házasságra készültek. Nem meglepő, hogy a menyegzői dátumválasztásnak 2000 éves hagyománya van, ráadásul a tradíciók nagy része semmit sem változott az évek során. Segítségemmel bármely pár megtalálja a megfelelő időpontot a menyegzőhöz. A 2012-es hatások sok kihívást hordoznak magukban, viszont asztrológus segítségével könnyen ki lehet ezeket küszöbölni.

A kínai év-ciklusok jellemzői

A kínai év-ciklusok jellemzői

A Sárkány számára - a saját életében - rengeteg probléma adódik. Felelősséget kell vállalniuk, nehéz, fájdalmas döntéseket kell meghozniuk. Ha nem vigyáznak, könnyen lehet, hogy nem lesznek képesek megbirkózni a terhekkel. Igaz, a Sárkány örök győztes, így a sikerre is minden esélye megvan!

A kínai zodiákus és az órák megfeleltetései

A kínai zodiákus és az órák megfeleltetései

A 'kínai aszcendens' kiszámításához, az európai asztrológiához hasonlóan a születési órára lesz csak szükséged. Figyelembe kell azonban venni, hogy a táblázatban megadott adatok a kínai (Peking) időre vonatkoznak. Az időeltolódás miatt hozzá kell adni minden időponthoz 7 órát.

A Sárkány éve a kínai asztrológia szerint

A Sárkány éve a kínai asztrológia szerint

2012 Január 23-án lép át a Kínai Holdújévvel az emberiség a Sárkány évébe. A legutóbbi két 'Sárkány energiákkal' működő év 2000-ben, és 1988-ban volt. A kínai asztrológiában minden év megfelel az állatöv 12 jegyéből az egyiknek, sőt, minden évhez hozzá rendelnek egy elemet is az 5 alapelem közül (fa, tűz, föld, fém/érc, víz). Így 60 évente ismétlődik a ciklus, vagyis 60 évente számíthatunk ugyanolyan jellegű hatásokra. Természetesen a kínai asztrológia sem ennyire szimpla, hogy 5 x 12 kombinációja lenne, itt most azonban csak az általános jellemzőkkel foglalkozom.

A Sárkány évének jellegzetességeii

A Sárkány évének jellegzetességeii

A Sárkány Éve 2012 január 23-án kezdődik és 2013 február 9-én ér véget. Ha a Nyúl Éve (2011 február 03. - 2012 január 23.) csendes évnek bizonyul, amikor az otthoni és művészi dolgaink iránt érdeklődünk, a diplomatikus és csendes énünket hozzuk előtérbe, addig a Sárkány éve tele lesz energiával és bátorsággal. A Sárkány Évében valósíthatjuk meg csak igazán nagy álmainkat.

Előrejelések a 2012. évre

Előrejelések a 2012. évre

Tudd meg, hogy a Te kínai állatövednek milyen jövőt jósol a kínai horoszkóp a 2012-es évre. A Sárkányt egyébként a szerencse és intenzív erő szimbólumának tartják. Minden állatöv számára ez az év tele lesz titokzatos, váratlan és emlékezetes pillanattal.

Kínai horoszkóp - 2012

Kínai horoszkóp - 2012

A Sárkány éve következik. Nem csoda, ha erről neked is egy akciófilm ugrik be elsőre, hiszen a 2012. január 23-án kezdődő és 2013. február 9-ig tartó időszak tele lesz kalanddal és küzdelemmel! A kínai horoszkópban a Sárkány a szerencse és a küzdés szimbóluma, ráadásul a jövő év a kínai ötelem-felosztás szerint Víz elemű, ami a nyugati asztrológiához hasonlóan az érzelmek és az empátia bőségét jelöli.

Kínai horoszkóp csillagjegyei

Kínai horoszkóp csillagjegyei

Tudja-e, hogy a csillagjegyén kívül mi minden befolyásolja személyiségét? Születési órája például többet árulhat el Önről mint gondolná! Születési helye (szélességi-, hosszúsági foka) pedig nagy hatással van életére! Ha mindezek ismeretében szeretne valóban mélyreható személyiség elemzést, látogasson el weboldalunkra!

Hirdetés
Mit hoz a Sárkány éve?

Mit hoz a Sárkány éve?

Régen nem várta a világ ennél mélyebb szorongással az új évet. Talán nem tévedünk nagyot, ha úgy gondoljuk, hogy az előttünk álló esztendő a második világháború utáni korszak egyik legbonyolultabb és legtöbb kockázatot hordozó éve lesz. A maja naptár jövendölése a világ végéről így most aligha tesz jót az egyébként is épp világvége hangulatban lévő emberiségnek. Ám miközben a maja naptár a világ pusztulását vetíti előre, a kínai naptárban 2012 a Sárkány éve lesz (ez a mi időszámításunk szerint 2012. január 23-án kezdődik majd), és ott ettől éppen életerőt, sikerességet, dinamizmust várnak. És bizony azok a tektonikus mélységű változások, amelyek részben már el is kezdődtek, részben pedig még a szorongó emberiségre várnak, nagymértékben éppen a Sárkány hazájához, Kínához, illetve Kína és a Nyugat viszonyához kapcsolódnak.

Mit ígérnek a kínai zodiákusjegyek?

Mit ígérnek a kínai zodiákusjegyek?

2012-ben hibás döntés lenne elszökni bármi elől, szembe kell nézni a jóval és a rosszal egyaránt, még akkor is, ha a megfutamodás üdvözítőbbnek tűnik. A Sárkány éve mindig jó üzleteket, kiváló házasságokat, fellendülő gazdasági lehetőségeket tartogat. Bár a Víz Sárkány évében érzékenyebbek leszünk a szokásosnál, az összefogás nagyban elősegítheti ennek az évnek a sikerét. Szükségességét érezzük mások megsegítésének, különösen akkor, amikor természeti csapások, negatív események történnek.

Mit mond a kínai horoszkóp 2012-re?

Mit mond a kínai horoszkóp 2012-re?

Az egész évre igaz, hogy büszkén kihúzhatod magad, mert nem fogsz hiányt szenvedni elismerő pillantásokban, kedves bókokban és szerelmes ajánlatokban sem! Talán ezek a kívülről érkező apró csábítások azok, amik megnehezítik a dolgodat, ha a párod azt szeretné, hogy valamilyen módon fűzzétek szorosabbra a kapcsolatotokat. Vigyázz, nehogy megbánd később, amit most hagysz kicsúszni a kezeid közül!

Nagy kínai horoszkóp

Nagy kínai horoszkóp

2012 a kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve lesz. A jövő évben bátran vágj bele új vállalkozásba, házasodj, próbálj ki új dolgokat. A mostaninál várhatóan mindenki könnyebben tud pénzt előteremteni. Ha kíváncsi vagy, hogy mi vár Rád, mennyire leszel szerencsés, tanulmányozd át horoszkópunkat!

Neil Somerville - Kínai horoszkóp 2012

Neil Somerville - Kínai horoszkóp 2012

A híres-nevezetes 2012-es esztendő a kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve lesz. De mit is jelent ez számunkra? Neil Somerville sokak által várt útmutatójában mindannyian megtaláljuk az előrejelzést, amelyre az előttünk álló évvel kapcsolatban szükségünk van.

Sikereket hoz a Sárkány éve?

Sikereket hoz a Sárkány éve?

A Sárkány éve, mely 2012. január 23-tól 2013. február 9-ig tart, energiával és bátorsággal teli évnek ígérkezik. Kedvező lesz mind az üzleti, mind a magánéletben is, azonban jóslatok szerint kihívásokban sem lesz hiány. A Sárkány éve mindig remek házasságokat és jó gazdasági lehetőségeket tartogat. Így lesz ez most is?

Újdonságokkal vár ránk a Sárkány éve

Újdonságokkal vár ránk a Sárkány éve

A Sárkányok egyik legfontosabb tulajdonsága az ötletességük, és az újdonságra való fogékonyságuk. A kínai asztrológusok szerint ebben az évben sok újdonságra és meglepő innovációra számíthatunk. A szakértők azt várják, hogy a Sárkány évében újabb műszaki cikkek és közösségi médiaszolgáltatások hódítják meg a szívünket. Az egészségügyben és a szépségápolásban is új hatóanyagokat és kezeléseket dob piacra a Sárkány.

Year of the Black Water Dragon

Year of the Black Water Dragon

According to the Chinese Zodiac, the Year of 2012 is the Year of the Dragon, which begins on January 23, 2012 and ends on February 9, 2013. The Dragon is the fifth sign of the Chinese Zodiac, which consists of 12 Animal signs. The Dragon is a creature of myth and legend. In ancient China, the celestial Dragon represents an emperor and power. Today, it is the ultimate auspicious symbol signifying success and happiness. May the celestial Dragon bring great good luck to everyone.

Tuti menü