Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai horoszkóp linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kínai - Találd [5. oldal]
részletek »

Kínai horoszkóp képes leírás: Kínai - Találd [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
Kínai párhoroszkóp

Kínai párhoroszkóp

A kínai horoszkóp sokak szerint kevésbé pontos, mint az általunk ismert 'nyugati' horoszkóp, mivel 'csak' az évek számítanak. Ez tévhit! Ellenőrizd, milyen árnyalatokat rejt személyes éved, s mely kínai csillagjegy oltalma alatt születtél!

Konfucianizmus

Konfucianizmus

Összefoglalóan univerzizmusként nevezik meg az európai vallástörténeti, kultúrtörténeti munkákban a kínai kultúrkörben honos sokszínű, átfogó, mindenre kiterjedő filozófiai és részben vallásos gondolatrendszerek együttesét. Ennek legfontosabb alkotói a taoizmus, amely több vallásos elemet hordoz, és a lét 'belső' - szellemi, lelki, érzelmi - oldalaival kapcsolatos tanokat foglalja magában; valamint a konfucianizmus, amely a 'külső', azaz társadalmi, közösségi, politikai, családi életre vonatkozó szemléletet tartalmazza.

Könyvek a Feng Shui-ról

Könyvek a Feng Shui-ról

Szilvásy Judit és mestere a hong kongi Raymond Lo könyvei a Feng Shuit érthetővé teszik, már olvasásuk közben kedvet kapunk otthonunk átrendezéséhez, kifestéséhez azért, hogy lakás energiái segítsék a lakókat az élet minden területén.

Mit hoz a Sárkány éve?

Mit hoz a Sárkány éve?

Régen nem várta a világ ennél mélyebb szorongással az új évet. Talán nem tévedünk nagyot, ha úgy gondoljuk, hogy az előttünk álló esztendő a második világháború utáni korszak egyik legbonyolultabb és legtöbb kockázatot hordozó éve lesz. A maja naptár jövendölése a világ végéről így most aligha tesz jót az egyébként is épp világvége hangulatban lévő emberiségnek. Ám miközben a maja naptár a világ pusztulását vetíti előre, a kínai naptárban 2012 a Sárkány éve lesz (ez a mi időszámításunk szerint 2012. január 23-án kezdődik majd), és ott ettől éppen életerőt, sikerességet, dinamizmust várnak. És bizony azok a tektonikus mélységű változások, amelyek részben már el is kezdődtek, részben pedig még a szorongó emberiségre várnak, nagymértékben éppen a Sárkány hazájához, Kínához, illetve Kína és a Nyugat viszonyához kapcsolódnak.

Mit ígérnek a kínai zodiákusjegyek?

Mit ígérnek a kínai zodiákusjegyek?

2012-ben hibás döntés lenne elszökni bármi elől, szembe kell nézni a jóval és a rosszal egyaránt, még akkor is, ha a megfutamodás üdvözítőbbnek tűnik. A Sárkány éve mindig jó üzleteket, kiváló házasságokat, fellendülő gazdasági lehetőségeket tartogat. Bár a Víz Sárkány évében érzékenyebbek leszünk a szokásosnál, az összefogás nagyban elősegítheti ennek az évnek a sikerét. Szükségességét érezzük mások megsegítésének, különösen akkor, amikor természeti csapások, negatív események történnek.

Mit mond a kínai horoszkóp 2012-re?

Mit mond a kínai horoszkóp 2012-re?

Az egész évre igaz, hogy büszkén kihúzhatod magad, mert nem fogsz hiányt szenvedni elismerő pillantásokban, kedves bókokban és szerelmes ajánlatokban sem! Talán ezek a kívülről érkező apró csábítások azok, amik megnehezítik a dolgodat, ha a párod azt szeretné, hogy valamilyen módon fűzzétek szorosabbra a kapcsolatotokat. Vigyázz, nehogy megbánd később, amit most hagysz kicsúszni a kezeid közül!

Mit tartogat számunkra a Sárkány éve?

Mit tartogat számunkra a Sárkány éve?

'A Sárkány éve mindig igen mozgalmas, és alkalmas a jelentős újrakezdésekre' - olvashatjuk a kínai horoszkóp 2012-re vonatkozó jóslatait ismertető kötetben. Az állatövi jegyek szerint tagolódó fejezetekben elsőként általános ismertetést találunk az adott jegy szülötteire váró fordulatokról, majd a jegyekhez kapcsolódó elemek (tűz, víz, föld, fém, fa) szerinti tagolásban további, konkrétabb információkat találunk az egyes alcsoportokba tartozók számára. A kiadvány, amely szórakoztató formában közvetíti a kínai horoszkóp 2012-re vonatkozó üzenetét, az ezoterika iránt nyitott olvasó számára ajánlható.

Nagy kínai horoszkóp

Nagy kínai horoszkóp

2012 a kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve lesz. A jövő évben bátran vágj bele új vállalkozásba, házasodj, próbálj ki új dolgokat. A mostaninál várhatóan mindenki könnyebben tud pénzt előteremteni. Ha kíváncsi vagy, hogy mi vár Rád, mennyire leszel szerencsés, tanulmányozd át horoszkópunkat!

Nagy kínai horoszkóp 2014 (Ló éve)

Nagy kínai horoszkóp 2014 (Ló éve)

Minden amit a Kínai horoszkopról tudni érdemes! Segít az életben jobban eligazódni és megtalálni önmagunkkat. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani azoknak akik érdeklődnek önsimeret és önfejlesztés rögös útján. Illetve megérteni azt hogy, milyen személyiség jegyeket hordozunk magunkkal. Hasznos cikkek amelyeket összegyűjtöttünk a horoszkopók témakörben. Napjainkban a társadalom nagy érdeklődést mutat a asztrológiai jóslás területén ehez szeretnénk hozzá jarulni ezzel a gyűjteménnyel. Az oldalon még számos más hasonló horoszkóp és asztrológiai joslás található. És nem utolsó sorban érdemes visszanézned mert, az oldal naponta frissül újabb és izgalamas horoszkóp jóslásokkal amelyek legalább annyira hatásosak az önismeret útján mint egy kisebb fajta élet tapasztalat.

Hirdetés
Nagy kínai jellemhoroszkóp

Nagy kínai jellemhoroszkóp

A több ezer éves hagyományra visszatekintő kínai asztrológia a születési éved szerint mondja meg, hogy a 12 jegy közül melyik állat tulajdonságai jellemeznek téged. Nincs más dolgod, mint kiszámolni, melyik jegyben születtél, és megtudhatod, milyen viselkedés jellemző rád életed különböző területein.

Négy Pillér (Ba Zi) analízis

Négy Pillér (Ba Zi) analízis

A kínaiak szerint születésünk pillanatában, az első lélegzetvétellel beszívjuk az adott pillanatban uralkodó qi-t (életenergiát), mely meghatározza sorsunkat. A sorsot viszont dinamikus rendszerként értelmezik, mely szabad akaratunkkal befolyásolható.

Neil Somerville - Kínai horoszkóp 2012

Neil Somerville - Kínai horoszkóp 2012

A híres-nevezetes 2012-es esztendő a kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve lesz. De mit is jelent ez számunkra? Neil Somerville sokak által várt útmutatójában mindannyian megtaláljuk az előrejelzést, amelyre az előttünk álló évvel kapcsolatban szükségünk van.

Nyugati-kínai horoszkóp

Nyugati-kínai horoszkóp

A nyugati és a kínai asztrológia két teljesen más rendszerben lát bennünket. De melyiknek higgyünk? Igazán teljes képet akkor kaphatunk személyiségünkről, ha mindkét módszer szerint megvizsgáljuk magunkat. Ha valamelyik nyugati jegy szülötte a megfelelő kínai jeggyel kombinálva szeretné megismerni önmagát, igen érdekes eredményre juthat. A nyugati és kínai jegyek kombinációja erősítheti, vagy éppen gyengítheti személyiségünk különböző jegyeit.

Ősi kínai asztrológia

Ősi kínai asztrológia

Purple Star Astrology System (a.k.a. Zi Wei Dou Shu) is one of the two popular branches of Ancient Chinese Astrology System. It is based on over 4000 years of research of available material and resources. The system is a very accurate life reading method. It is believed that the 'Purple Star Astrology System' was written down during the Tang Yao Dynasty (BC2357 - BC2258) and made popular during the Sung Dynasty(BC1600 - BC1066) in ancient China.

Sikereket hoz a Sárkány éve?

Sikereket hoz a Sárkány éve?

A Sárkány éve, mely 2012. január 23-tól 2013. február 9-ig tart, energiával és bátorsággal teli évnek ígérkezik. Kedvező lesz mind az üzleti, mind a magánéletben is, azonban jóslatok szerint kihívásokban sem lesz hiány. A Sárkány éve mindig remek házasságokat és jó gazdasági lehetőségeket tartogat. Így lesz ez most is?

Sorselemzés, kínai asztrológia, I Ching jóslás

Sorselemzés, kínai asztrológia, I Ching jóslás

A Csillag Energiaközpont főbb szolgáltatásai közé tartozik: sorselemzés, kínai asztrológia, asztrológia elemzés, pénzhoroszkóp, párkapcsolati horoszkóp készítés, személyiségelemzés, Feng Shui elemzés, I ching jóslás. Asztrológiai képletszámlálás online!. További információkkal, kínai asztrológiával és ingyenesen letölthető meditációkkal várja Garbóczi Tünde weboldala! A szolgáltatások elérhetőek Budapesten, Kaposváron, vagy online. Egyéni, üzleti és párkapcsolati konzultációk előre egyeztetett időpont alapján.

Találd meg a holdházadat!

Találd meg a holdházadat!

The Ancient chinese astrologers observed the stars by dividing the sky into four segments. There are seven regions or mansions for each segment. So there are 28 mansions total (Moon Houses of Chinese astrology).

Tuti menü