Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai horoszkóp linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Feng - Kínai [4. oldal]
részletek »

Kínai horoszkóp képes leírás: Feng - Kínai [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
Feng Shui asztrológiai kalkulátor

Feng Shui asztrológiai kalkulátor

A Feng Shui asztrológia valójában sokkal inkább egy számmisztikai elemzés a születési adatok alapján. A különböző szakirodalmak sok dologban nem egyeznek meg, így mi megpróbáltuk a lehető legjobban visszaadni azt.

Feng Shui párkapcsolati asztrológia

Feng Shui párkapcsolati asztrológia

Az ősi kultúrák - főként Kína, Japán, India, Tibet, ősi amerikai kultúrák - a természet törvényeit ismerték, tiszteletben tartották, e törvények hatalma mindenekfelett való volt. Ezen törvények ismeretében alkották meg az asztrológiát, felismerve az alapul szolgáló energiák egymáshoz fűződő viszonyát. A 9 Csillag Ki asztrológia a természet tulajdonságait elemzi, egyetlen összesített képpé formálja a különböző aspektusokat: a Csi (Ki) vagy életerő folyamát, az öt elem tanát és a Ji Csing 8 trigramját egyesíti.

Feng Shui Repülőcsillag rendszer

Feng Shui Repülőcsillag rendszer

2012-ben a lentebb felsorolt feladatokat kell elvégezni azoknak, akik alkalmazzák a Repülő csillag módszert. A Sárkány éve 2012. február 3-án köszönt be. Fontos, hogy ha alkalmazod a Feng Shui asztrológia módszerét, akkor a megújítást komolyan kell venni!

Feng-Shui v5.0 szoftver

Feng-Shui v5.0 szoftver

A Feng-Shui program elkészítésének célja az volt, hogy segítségével gyorsan el lehet készíteni az asztrológiai számításokat, a személyi részt a Repülő Csillag alapján. Segítséget nyújt egy teljes lakás, ház, iroda, vagy munkahely Feng-Shui felméréséhez szükséges írásos dokumentáció elkészítéséhez.

Gyakorlati Feng Shui

Gyakorlati Feng Shui

A feng shui ősi kínai művészetének teljes gyakorlati kézikönyve. Hogyan rendezzük át otthonunk belsejét, a kertet, és az irodát gyorsan egyszerűen úgy, hogy ez egészségünket, jólétünket és boldogságunkat szolgálja? A feng shui kínai alapelveinek egyszerű, könnyen követhető magyarázata több, mint 150 fényképpel és alaprajzzal.

Holdházak - áttekintés

Holdházak - áttekintés

In considering the classification of stars into groups, and the influences attaching to these divisions, it is necessary to include the lunar mansions, which are probably much older than either the constellations or the ordinary solar zodiac now in use. These mansions form a lunar zodiac of 28, or sometimes 27 divisions, each one of which roughly marks the distance travelled by the Moon in one day, and, although they undoubtedly underlay all the ancient systems of astrology, and three separate series have come down to us from Arabia, India and China respectively, all of which appear to be variants of some single lost system, our knowledge of their several influences is exceedingly meagre. More details are available of the Arabian system perhaps than of the others, and in this the influence of each mansion will be found to correspond more or less closely with the Ptolemaic nature of the stars included in it.

Jin-jang diéta

Jin-jang diéta

Az egészséges élet egyik alapköve az egészséges táplálkozás. A diétákat felsoroló sorozatunk utolsó része a jin-jang diétával foglalkozik. A jin-jang diéta a harmóniára törekszik. Az ételeket jin és jang értékűekre osztja. Az elv szerint az elfogyasztott ételeknek egyensúlyban kell lenniük. Tartalmazniuk kell a jint és a jangot is.

Keleti asztrológiai szoftver

Keleti asztrológiai szoftver

A Keleti Asztrológia szoftver segítségével megkapjuk azt az öt alapszínt, amely a személy Sorsterületéhez kapcsolódik. Ezeket a színeket ruha választáskor ajánlott figyelembe venni. Általánosságban kedvezőek a személyre nézve. Megkapjuk annak a drágakőnek a nevét és jelentését is, amelyik a személy szempontjából kedvező rezgésekkel bír. Érdemes ajánlani egy ilyen kő beszerzését és hordását. Az a legjobb, ha úgy viselik, hogy a kő érintkezik a bőrfelülettel. A követ havonta egyszer hideg folyóvíz alá kell tartani, hogy visszanyerje eredeti rezgését.

Kínai állatöv és az Öt elem

Kínai állatöv és az Öt elem

Mindenek előtt le kell szögeznünk, hogy a kínai asztrológia különbözik a nyugati asztrológiától: sokkal kevésbé jelentős a jövőbe látás szándéka, inkább az a cél, hogy megvizsgáljuk, hogyan működhetünk együtt azokkal az erőkkel, amelyek meghatározó módon igazgatják a világi és a személyes folyamatokat.

Hirdetés
Kínai állatövi jegyek rendszere

Kínai állatövi jegyek rendszere

A hagyományos kínai tizenkét 30 vagy 29 napos holdhónapból áll. A napok mindegyike pedig tizenkét kétórás időszakra van osztva, amelyek közül az első hozzávetőlegesen este 11-től éjjel 1-ig tart. A tizenkét óra mindegyikéhez a zodiákus egy-egy jelét társítják, amely a patkánnyal (patkány) kezdődik, amit sorrendbe követ az ökör, a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a kecske, a majom, a kakas, a kutya és végül a disznó. Az esztendőket két ciklus sorozat elemeinek kombinálásával alkotják. Az egyik sorozat a 10 'égi törzs' a másik a 12 'földi ág', melynek kombinációjával egy 60 esztendőből álló ciklust hoztak létre, mellyel lehetségessé vált az évek jelölése, számlálása.

Kínai asztrológia

Kínai asztrológia

A keleti asztrológia alapjait, a tizenkét szimbolikus állatra és az öt elemre épülő rendszert ismerhetik meg az olvasók a kötetből. Az asztrológiai rendszer Kínából ered, széles körben használják Ázsiában, egyre népszerűbb a Föld más országaiban is. A születési dátum alapján igen összetett elemzést ad, könnyen kikereshető, ki melyik állat uralta jegybe tartozik. Az általános pozitív és negatív jellemvonások, a munkában és a szerelemben várható események és a jegy szülöttjének jellemző viselkedése és életszemlélete olvasható a könyvben.

Kínai asztrológia II.

Kínai asztrológia II.

A kínai horoszkóp 12 jegyének bemutatása és megfejtése. Melyik jegy illik hozzánk, és melyet kell nagy ívben elkerülnünk? Fejtsük meg partnerünket, barátainkat és családtagjainkat az állatjegyek tanulmányozása közben e magával ragadó, lebilincselő és szakszerű könyv segítségével.

Kínai asztrológia III.

Kínai asztrológia III.

Immár több mint 5000 éves múltra tekint vissza a kínai asztrológia, a jövendölésnek ez a távol-keleti művészete, mely az emberek jellemét és sorsát a Holdévek alapján próbálja kifürkészni. A ciklus tizenkét állat nevét viseli. Egy késői legenda szerint a Buddha egy napon magához hívta a Föld valamennyi állatát. Az első szóra azonban csak tizenkettő jött: először a patkány, majd a bivaly, a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a kecske, a majom, a kakas, a kutya és utolsónak a disznó. A megvilágosodott azzal jutalmazza őket, hogy mindegyiküknek ajándékozott egy esztendőt, amelyet azután kedvükre alakíthatnak. Így jött létre az a tizenkét éves ciklus, amit kínai asztrológiai néven ismerünk.

Kínai asztrológia IV.

Kínai asztrológia IV.

A taoista tradíciókat igen jól ismerő szerző a nyugati gondolkodás számára is egyszerű tömörséggel tudja közvetíteni a kínai asztrológia lényegét, annak értelmezését. Megtanítja olvasóit a születés időpontjának kiszámítására, megismertet a kínai állatöv jegyeivel és a hozzájuk kapcsolódó jelentésekkel, a hatvanéves ciklus lényegével. - Akiket érdekel a jövendőmondás kínai módszere, az asztrológia sajátos jegyei, ebből a kötetből sokat megtudhatnak.

Kínai horoszkóp - 2012

Kínai horoszkóp - 2012

A Sárkány éve következik. Nem csoda, ha erről neked is egy akciófilm ugrik be elsőre, hiszen a 2012. január 23-án kezdődő és 2013. február 9-ig tartó időszak tele lesz kalanddal és küzdelemmel! A kínai horoszkópban a Sárkány a szerencse és a küzdés szimbóluma, ráadásul a jövő év a kínai ötelem-felosztás szerint Víz elemű, ami a nyugati asztrológiához hasonlóan az érzelmek és az empátia bőségét jelöli.

Kínai horoszkóp csillagjegyei

Kínai horoszkóp csillagjegyei

Tudja-e, hogy a csillagjegyén kívül mi minden befolyásolja személyiségét? Születési órája például többet árulhat el Önről mint gondolná! Születési helye (szélességi-, hosszúsági foka) pedig nagy hatással van életére! Ha mindezek ismeretében szeretne valóban mélyreható személyiség elemzést, látogasson el weboldalunkra!

Kínai konstellációk

Kínai konstellációk

The Twenty-eight Mansions occupy the zodiacal band. These find their equivalent in the 28 Lunar mansions of western astrology and the Nakshatra of Indian astrology. Though marked along the zodiac they are defined by the movement of the Moon in a lunar month rather than the Sun in a solar year.

Tuti menü