Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai horoszkóp linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Asztrológiai - Feng [3. oldal]
részletek »

Kínai horoszkóp képes leírás: Asztrológiai - Feng [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
Asztrológiai program kínai holdházakról

Asztrológiai program kínai holdházakról

Az Inner Sky Electrum szoftver kijelzi a kínai tropikus zodiákust az európai zodiákussal egyetemben. Emellett többféle kínai kínai holdház rendszert (Xiu) is bemutat, kínai logogramokkal, illetve képi illusztrációkkal. Si Xiang (Négy Szimbólum) rendszer és a valódi csillagképekre helyezett konstellacionális holdházak leképezésére is alkalmas.

Az energia (csi, chi) gyógyítás

Az energia (csi, chi) gyógyítás

A modern orvostudomány jórészt csak az ember fizikai dimenziójával foglalkozik, diagnózisa is csak a fizikai testre vonatkozik, és ebből következően a terápia is fizikai lehet. Gyakran előfordul azonban, hogy elmegyünk az orvoshoz mert rosszul érezzük magunkat, és ő azt mondja, hogy nincs semmi bajunk. Valóban lehetséges, hogy fizikai szinten még minden rendben van, de az energiahálózatunkban vagy az információs rendszerünkben már megjelentek a problémák.

Az ősi Bíbor Csillag asztrológia

Az ősi Bíbor Csillag asztrológia

The Purple Star Astrology System uses a birth chart, which is divided into 12 palaces (a.k.a Life categories) representing the 12 Chinese earthly animals. Each of the 12 palaces corresponds one significant aspect of a person's life, which is governed by major and minor stars. A complete Purple Star Astrology birth chart is plotted by allocating 14 major stars, 4 transformation stars, 18 important minor stars and up to a total of 79 other minor stars (the number of minor stars used varies from individual astrologers), according to a person's birth data (birth year, month, day, time and gender).

Az Öt Elem Tana

Az Öt Elem Tana

Az ősi Kínában a yin és a yang harmonikus működését hirdető elmélettel párhuzamosan alakult ki és terjedt el az öt őselem, a föld, a víz, a tűz, a fém és a fa elmélete, amely szerint az öt elem kölcsönhatása és körforgása a világegyetem mozgását, változásait előidéző és szabályzó tényező. Egyes elképzelések szerint az öt elem nem ötféle anyagra, hanem ötféle folyamatra vagy sajátságra utal: a víz a folyékonyságra; a tűz az égésre és a hőtermelésre; a fa a szilárdságra és a könnyű megmunkálhatóságra; a fém az olvadékonyságra; a föld pedig a táplálékonyságra. Az öt elemnek megfelelően szükséges volt a makrokozmosz és a mikrokozmosz ötös számba való beillesztése. A világegyetem és az emberi test kapcsolatát felvázolni. Ezeket a társításokat használja a hagyományos kínai gyógyászat, orvoslás is.

Az Öt Elem Tana a Feng Shui-ban

Az Öt Elem Tana a Feng Shui-ban

Tudjuk, hogy a Feng Shui nem varázsszer, de évezredekig segítette a kínai császári dinasztiákat abban, hogy uralmukat megtartsák, jólétet biztosítsanak országuk és népük számára. Ma már a világ bármely otthonában használható a térrendezés művészete, s persze nem szorult be a családi élet négy fal közé, mindent meghódított, ami meghódítható.

Basic Chinese Zodiac

Basic Chinese Zodiac

The foundation of the Chinese Zodiac, also called Chinese Animal Astrology, was from the 12 'Earthly Branches' represented by the 12 animal symbols (The Rat, Ox, Tiger, Rabbit, Dragon, Snake, Horse, Sheep, Monkey, Rooster, Dog, Boar), the five elements (metal, water, wood, fire, and earth) and the Yin-Yang theory. The total cycle takes sixty years (created by multiplying the twelve animals and five elements) to complete -- to return to a year with the same animal sign and same element. The cycle of 60 counting system begins with Wood Rat and ends with Metal Boar.

Bevezetés a holdházak rendszerébe

Bevezetés a holdházak rendszerébe

A Holdházak - más néven Holdállomások - rendszere igen ősi gyökerekre tekint vissza. Az éjszakai égbolton átsuhanó, és fényét folyamatosan változtató Holdat igen könnyű volt a régi kultúrákban megfigyelniük a bölcs papoknak és csillagtudó embereknek. A Holdfázisokat, a Hold égi ritmusát, már rövid távú megfigyelésekkel is könnyen be lehetett azonosítani.

Bíbor Csillag asztrológia

Bíbor Csillag asztrológia

Az asztrológiát úgy írják le, mint egyfajta jövendölést a csillagok és bolygók pozíciója és állása szerinti az emberi kapcsolatokra és a földi életre gyakorolt hatása alapján. A Bíborcsillag asztrológia ennél is mélyebb... A kínai asztrológia sok számításon alapszik és képet ad az egyén sorsáról a születési év, hónap, nap és óra alapján. Az említett dátumok kínai asztrológia szerinti alkalmazásának neve: Bíborcsillag asztrológia; Kínai neve: Zi Wei Duo Shu, eredete kérdéses.

Bíbor Csillag képlet kiszámítása on-line

Bíbor Csillag képlet kiszámítása on-line

Zi Wei Dou Shu or purple star is one of the most popular forms of ancient Chinese fortune telling. Based on the lunar calendar, this accurate science predicts your destiny. Know your personal purple stars with this free Zi Wei Dou Shu prediction. Know more about your career, finance, health, love and relationships on the basis of a free online purple star astrology analysis.

Hirdetés
Chinese Astrology Software

Chinese Astrology Software

Chinese Purple Star Astrology describes your past, present and future in twelve life categories, such as Destiny, Wealth, Love, Career, Health, Children, Parents, etc. It can explain and predict the changing cycles around you. and points out one's destiny, how to avoid weaknesses and potentiate strengths. Anybody can read and consult it at any time of their life. The Purple Star Astrology was documented in the Sung Dynasty (980 to 1280AD) and probably prepared by Chen Chuan. This formula centres on the Chinese concept of Ming (life or fate). It attempts to explain why one person's Ming is so different from another's. Why do some people have good fortune, social position, riches or long life, while some others are unlucky, suffer tragedies, are poor or die young? The Ming is controlled by your horoscope. Your Natal Chart comes with you at your birth (the time of your birth date).

Chinese Dragon Boat Festival and New Year Dragon Dance

Chinese Dragon Boat Festival and New Year Dragon Dance

A brief video introducing two Chinese festivals--the Dragon Boat Race and the Dragon Dance held during Chinese New Year celebration. Made for 3rd grade students in a Chinese culture afterschool program.

Chinese Lunar New Year and 12 animals

Chinese Lunar New Year and 12 animals

China uses the Gregorian calendar for civil purposes, but the Chinese lunar calendar is also important in China. The Chinese Lunar New Year - known as Spring Festival today in China - is the biggest holiday in China. The Chinese lunar calendar is the longest chronological record in history dating back to 2,600 BC Like the Gregorian calendar, the Chinese Lunar Calendar is a yearly one, but the start of the lunar year is based on the cycles of the moon so that New Year Day can fall anywhere between late January and the middle of February. Each lunar year is associated with one of 12 zodiac animals.

Eligazodás a Feng Shui iskolák között

Eligazodás a Feng Shui iskolák között

A tradicionális feng shui története során, melynek alapelveit az ún. Temetkezések Könyvében (Burial Book) jegyezték le, több irányzat és ezen belül is több iskola létezett, mely egy-egy mester nevéhez kapcsolódott. Az volt a szokás, hogy a mesterek a szellemi örökséget, a titkokat sokszor csak haláluk közeledtével adták át kiszemelt tanítványaiknak, ráadásul csak szóban. Az írásos dokumentumok némelyike elveszett, megsemmisült, voltak olyan nézetek is, melyek nem állták ki az idők próbáját. A tradicionális feng shuiban két iskolát különbözettünk meg: ezek az ún. Forma Iskola és az Iránytű Iskola.

Előrejelések a 2012. évre

Előrejelések a 2012. évre

Tudd meg, hogy a Te kínai állatövednek milyen jövőt jósol a kínai horoszkóp a 2012-es évre. A Sárkányt egyébként a szerencse és intenzív erő szimbólumának tartják. Minden állatöv számára ez az év tele lesz titokzatos, váratlan és emlékezetes pillanattal.

Encyclopedia of Chinese Astrology

Encyclopedia of Chinese Astrology

This is the only book in the market which gives you a quite detailed analysis of all the subjects in Chinese astrology. Especially the Chinese sky chart is the most popular method used by most Chinese people and which had never mentioned in any Western literature -- Chinese people rarely use the method of horoscope of 12 animals as known in the western world.

Feng Shui - Tér-Idő harmonizálás

Feng Shui - Tér-Idő harmonizálás

A Creative Healing Intézet 1999-ben alaput azzal a céllal, hogy segítse az egyént az önmegvalósítás legmagasabb szintjének elérésében, az egyensúly megteremtésével önmagában és környezetében. Célja a kínai metafizika széleskörű megismertetése, hogy az érdeklődők számára elérhetővé és alkalmazhatóvá tegye örökérvényű tanításait.

Feng Shui and I-Ching Astrology

Feng Shui and I-Ching Astrology

Jon Sandifer, who has studied these ancient systems for more than 30 years, explains how they complement each other in a cosmic and inspiring way.He has studied these ancient systems for more than 30 years, explains how they complement each other in a cosmic and inspiring way.

Tuti menü