Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai horoszkóp linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kínai horoszkóp képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
 Kínai horoszkóp 2013-ra

Kínai horoszkóp 2013-ra

Ha a Patkány évében születtél, egyféleképpen kerülheted el, hogy a feje tetejére álljanak a dolgok: ha türelmet gyakorolsz, és minden lépést alaposan megfontolsz. Ez különösen a pénzügyi dolgaidra igaz. Ugyanakkor a Kígyó jó hatással lehet rád. Ha elég alapos vagy, minden oldalról megvizsgálod az ötleteidet, mert inspirációból és ideából bőven jut neked az idén, amelyek közül a legjobbakat gondos tervezéssel hihetetlen sikerre is viheted. A szerelmi életedben hatalmas meglepetés vár, egészen új érzelmi és érzéki dimenziók nyílhatnak meg előtted régi vagy új párod mellett.

 Mit hoz Neked a Kígyó éve?

Mit hoz Neked a Kígyó éve?

A Kígyó éve 2014. januárjában ér majd véget. Ebben az időszakban a Bivaly- és Kakas-szülöttek arathatják le a legszebb gyümölcsöket, de a többi jegy képviselőinek sem lesz oka panaszra! Lássuk, mi vár Rád! A Kígyó éve 2014. januárjában ér majd véget. Ebben az időszakban a Bivaly- és Kakas-szülöttek arathatják le a legszebb gyümölcsöket, de a többi jegy képviselőinek sem lesz oka panaszra! Lássuk, mi vár Rád!

1. Egyedi, személyes kínai horoszkópok

1. Egyedi, személyes kínai horoszkópok

Különleges, pontos születési időre és helyre felállított személyre szabott kínai horoszkópok, holdház-horoszkópok, európai tropikus és a kínai zodiákus együttes szemlélete. Különleges, pontos születési időre és helyre felállított személyre szabott kínai horoszkópok, holdház-horoszkópok, európai tropikus és a kínai zodiákus együttes szemlélete.

2012 legideálisabb napjai házasságkötésre

2012 legideálisabb napjai házasságkötésre

A kínai asztrológiai tradíció egészen a bronz korig, a Shang dinasztiáig nyúlik vissza. Az ókori római asztrológusok, a XI. század zsidó misztikusai, a török szultán tanácsadói és a XVII. századi angol tanácsadók is mind szerencsés napokat választottak ki klienseik és családtagjaik, szeretteik számára, ha azok házasságra készültek. Nem meglepő, hogy a menyegzői dátumválasztásnak 2000 éves hagyománya van, ráadásul a tradíciók nagy része semmit sem változott az évek során. Segítségemmel bármely pár megtalálja a megfelelő időpontot a menyegzőhöz. A 2012-es hatások sok kihívást hordoznak magukban, viszont asztrológus segítségével könnyen ki lehet ezeket küszöbölni.

2013 Your New Chinese Horoscopes

2013 Your New Chinese Horoscopes

This book is ingenious! Once again, Suzanne White brings us her inspired annual 'New Astrology' Predictions for the next 12 months. This fresh-off-the-press new book offers lengthy, detailed, month-by-month horoscopes for every sign (Western AND Chinese). We each have two signs - AN ANIMAL YEAR SIGN AND A WESTERN SUN SIGN. Suzanne White's brilliant NEW ASTROLOGY is the fusion of both.

2013. évi kínai horoszkóp

2013. évi kínai horoszkóp

2013 február 10-től kezdődik a kínai horoszkóp szerint a Kígyó éve, amely sokak számára az elmúlt évek után végre sok szerencsét hoz. Légy merészebb és nyitottabb gondolkozású ebben az évben, és óvakodj a féltékenykedések és intrikák hálójától, amely általánosan jellemző lesz a 2013-as évre.

2013: A Kígyó Éve

2013: A Kígyó Éve

A jövő év legmeghatározóbb eleme - ne tévesszen meg a Víz-Kígyó - a Fa elem lesz, mely a tanulást, tanítást, fejlődést, képzést - önképzést és nem utolsó sorban a pénzügyi kérdések fontosságát szimbólizálja. A Tűz elem szintén erős (hiszen a Fa elem támogatja a Tűzet), így azok a szakmák és területek is fellendülnek, melyek a Tűz elem fennhatósága alá tartoznak. Minden ami összefügg a tanulással, tanítással nagyon támogatott és anyagilag talán az ilyen típusú dolgok lesznek a legjövedelmezőbbek. Amennyiben ilyen területtel foglalkozol sikerekre számíthatsz 2013-ban.

2013: Year of the Water Snake

2013: Year of the Water Snake

Ride the calmer waters of 2013 with ease! Expect an exciting year, not necessarily for the faint of heart! The Year of the Water Snake begins February 10, 2013 and ends January 30, 2014. Be bolder and more open-minded as this year unfolds!

A 12 zodiákus-szimbólum

A 12 zodiákus-szimbólum

The Chinese Zodiac is a 12 year cycle symbolized by the 12 animals. Each animal has a different personality and characteristics that influence a person's personality, success, and happiness. The Chinese Zodiac is a 12 year cycle symbolized by the 12 animals.

Hirdetés
A 9 Csillag Ki asztrológia

A 9 Csillag Ki asztrológia

Az ősi kultúrák - főként Kína, Japán, India, Tibet, ősi amerikai kultúrák - a természet törvényeit ismerték, tiszteletben tartották, e törvények hatalma mindenekfelett való volt. Ezen törvények ismeretében alkották meg az asztrológiát, felismerve az alapul szolgáló energiák egymáshoz fűződő viszonyát. A 9 Csillag Ki asztrológia a természet tulajdonságait elemzi, egyetlen összesített képpé formálja a különböző aspektusokat: a 'Ki' életerő folyamát, az öt elem tanát és a 'Ji King' 8 trigramját egyesíti. Segítségével megismerhetjük önmagunkat, ami a boldog, elégedett, harmonikus élet és kapcsolatok megélésben segít. Az önismereten túl, különböző emberi kapcsolataink sikerességére vonatkozó válaszokat is kaphatunk általa.

A Bíborcsillag asztrológiáról

A Bíborcsillag asztrológiáról

Az Északi Égbolt, a Déli Égbolt és a Középső Égbolt csillagainak egymásra hatása, és a termekben kifejtett aktivitása alapján pontos előrejelzést adhatunk sorsunk alakulásáról. A módszer lényege sokkal inkább az értelmezésben, mintsem a születési képlet felállításában rejlik, így az ősi Zi Wei mesterek nem ritkán évtizedeket töltöttek esettanulmányok összeállításával, meglátásaik igazolásával, mielőtt megalkották volna a ma ismert elméleteiket.

A csikung ősi technikája

A csikung ősi technikája

A csikung (írható chikung, chi kung, qigong, qugong-ként is) a Kínaiak ősi tudása, mintegy 4500-5000 éves múltra tekint vissza. Alapját képezi a harcművészeteknek, a kínai gyógyításnak, az önfejlesztésnek. Számos változata és iskolája ismert, de mindegyik az agyi tevékenység, a légzés és a mozgás harmonikus egységére törekszik.

A csikungról

A csikungról

A csi a mindenség építőeleme, mely anyag, energia és információ formájában mindenütt jelen van. Az anyagi megjelenés mögött mindig energiát, az energia mögött pedig mindig információt kell feltételeznünk. Megjelenési helyétől és funkciójától függően sokféle csiről szokás beszélni, így van belső és külső, van földi, kozmikus, van emberi, ezen belül öröklött stb. A csit szokták még nevezni életerőnek, illetve egyszerű népies kifejezéssel szussznak is.

A Ji-Csing

A Ji-Csing

A Ji Csing eredetét illetően felmerül a kérdés, hogy ki is írta, és mi volt vele a célja. A Változások Könyvében keletkezési idejét a kutatók az i.e.1. évezred első harmadára helyezik. Magát az írást Fu- Hszi császártól származtatják a legtöbben, néhányan Csou herceget, és még néhányan Wen királyt tartják szülőatyjának. Amiben azonban mindenki egyetért, hogy a legtöbb magyarázatot és a jelek rendszerezését maga Konfuciusz végezte. A kínai filozófus munkássága elengedhetetlen volt abban, hogy a könyv még ma is létezzék.

A Ji-King alapelemeinek bemutatása

A Ji-King alapelemeinek bemutatása

A Ji-King, más néven a Változások Könyve a világirodalom egyik legrégibb és legnagyobb hatású könyve, Kína legfontosabb írásos emléke. Több évezredes bölcsességeket őriz, a Bibliával és a Koránnal együtt ez a legtöbbször lefordított és forgatott könyv a világon. A Változás Könyve nagyon régi, eredete a múlt homályába vész. Mai formájában több mint háromezer éves, a Kr. e. 1150 körül élt Ven király fia, Csu herceg jegyezte le. A régi kínaiak hittek abban, hogy az életet irányító magasabb erők vonalai kipuhatolhatóak, a jövő megismerhető, ezért életük egy-egy sorsfordító pillanatában útmutatást nyújthat A Változás Könyve, a Ji Csing.

A Ji-king és a Tarot átfedései

A Ji-king és a Tarot átfedései

A Ji King a világirodalom legfontosabb könyvei közé tartozik. A Yi jing az ókori Kína öt nagy szent könyvének egyike. Ez a mű szolgált alapjául minden nagyobb gondolatnak, mely a 3000 éves kínai történelem folyamán született. Joggal nevezik tehát a több ezer éves kiértékelt tudás esszenciájának. Ezzel magyarázható, hogy ez a könyv, kínai bölcselet két ága, a konfucianizmus és a taoizmus közös gyökere.

A jin és a jang tulajdonságai

A jin és a jang tulajdonságai

A Jin és Jang rendszere a Feng shui elvek alapját jelenti. Azt az erőteret írja le, amelyben a csi mozog, és amelyből maga az élet keletkezett. Ezen az erőtéren kívül átváltozási szakaszok ismerhetők fel, például a nyárból (Jang) nem lesz rögtön tél (Jin).

Tuti menü