Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Híres asztrológai irányzatok képes leírás - Kínai horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Híres asztrológai irányzatok - Kínai horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Híres asztrológai irányzatok
Keresés
Találatok száma - 8 db
A Bíborcsillag asztrológiáról

A Bíborcsillag asztrológiáról

Az Északi Égbolt, a Déli Égbolt és a Középső Égbolt csillagainak egymásra hatása, és a termekben kifejtett aktivitása alapján pontos előrejelzést adhatunk sorsunk alakulásáról. A módszer lényege sokkal inkább az értelmezésben, mintsem a születési képlet felállításában rejlik, így az ősi Zi Wei mesterek nem ritkán évtizedeket töltöttek esettanulmányok összeállításával, meglátásaik igazolásával, mielőtt megalkották volna a ma ismert elméleteiket.

A Négy Pilléres Sorsanalízis és a Bíbor Csillag

A Négy Pilléres Sorsanalízis és a Bíbor Csillag

Purple Star Astrology and 4 Pillars of Destiny are the most popular factions of Chinese astrology. Relatively speaking, 4 Pillars of Destiny be widely known by the people. For Westerners, it is that. Even for Chinese too. Chinese name each year with an animal, which is the animal sigh system.

A Négy Pilléres Sorselemzésről

A Négy Pilléres Sorselemzésről

Nagy téveszme, hogy az asztrológia babona, vagy olyan emberi tényezőkön túlmutató rendszer, ami már nem érthető meg. A Négy Pillér egy teljesen logikus, nyomon követhető rendszer. Az újságcikkek és könyvek valóban sugallhatják a babona bűvkörét, de ha jól nagyító alá vesszük ezeket a műveket máris szembeszökő, hogy csak a születési évekkel dolgoznak.

Az ősi Bíbor Csillag asztrológia

Az ősi Bíbor Csillag asztrológia

The Purple Star Astrology System uses a birth chart, which is divided into 12 palaces (a.k.a Life categories) representing the 12 Chinese earthly animals. Each of the 12 palaces corresponds one significant aspect of a person's life, which is governed by major and minor stars. A complete Purple Star Astrology birth chart is plotted by allocating 14 major stars, 4 transformation stars, 18 important minor stars and up to a total of 79 other minor stars (the number of minor stars used varies from individual astrologers), according to a person's birth data (birth year, month, day, time and gender).

Bíbor Csillag asztrológia

Bíbor Csillag asztrológia

Az asztrológiát úgy írják le, mint egyfajta jövendölést a csillagok és bolygók pozíciója és állása szerinti az emberi kapcsolatokra és a földi életre gyakorolt hatása alapján. A Bíborcsillag asztrológia ennél is mélyebb... A kínai asztrológia sok számításon alapszik és képet ad az egyén sorsáról a születési év, hónap, nap és óra alapján. Az említett dátumok kínai asztrológia szerinti alkalmazásának neve: Bíborcsillag asztrológia; Kínai neve: Zi Wei Duo Shu, eredete kérdéses.

Bíbor Csillag képlet kiszámítása on-line

Bíbor Csillag képlet kiszámítása on-line

Zi Wei Dou Shu or purple star is one of the most popular forms of ancient Chinese fortune telling. Based on the lunar calendar, this accurate science predicts your destiny. Know your personal purple stars with this free Zi Wei Dou Shu prediction. Know more about your career, finance, health, love and relationships on the basis of a free online purple star astrology analysis.

Négy Pillér (Ba Zi) analízis

Négy Pillér (Ba Zi) analízis

A kínaiak szerint születésünk pillanatában, az első lélegzetvétellel beszívjuk az adott pillanatban uralkodó qi-t (életenergiát), mely meghatározza sorsunkat. A sorsot viszont dinamikus rendszerként értelmezik, mely szabad akaratunkkal befolyásolható.

Zi Wei Dou Shu

Zi Wei Dou Shu

In general, Chinese and Westerners have different ways of viewing Life. It is commonly believed in the West that life is not pre-determined - nothing is sealed at birth. It is believed that a child will become what we make of him, or what he makes of himself. It is believed that the factors in development are heredity, education, environment, diligence, etc. and that even the poorest child can become a President. In short, one believes that he/she is the master of his/her destiny. Nobody likes the thought that there is an invisible power up there controlling his/her life. Therefore, discerning fate, or fortune- reading is not seriously regarded in the West, and sometimes labelled as superstitions.

Tuti menü