Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Feng Shui képes leírás - Kínai horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Feng Shui - Kínai horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kinaihoroszkop.tlap.hu » Feng Shui
Keresés
Találatok száma - 7 db
A 9 Csillag Ki asztrológia

A 9 Csillag Ki asztrológia

Az ősi kultúrák - főként Kína, Japán, India, Tibet, ősi amerikai kultúrák - a természet törvényeit ismerték, tiszteletben tartották, e törvények hatalma mindenekfelett való volt. Ezen törvények ismeretében alkották meg az asztrológiát, felismerve az alapul szolgáló energiák egymáshoz fűződő viszonyát. A 9 Csillag Ki asztrológia a természet tulajdonságait elemzi, egyetlen összesített képpé formálja a különböző aspektusokat: a 'Ki' életerő folyamát, az öt elem tanát és a 'Ji King' 8 trigramját egyesíti. Segítségével megismerhetjük önmagunkat, ami a boldog, elégedett, harmonikus élet és kapcsolatok megélésben segít. Az önismereten túl, különböző emberi kapcsolataink sikerességére vonatkozó válaszokat is kaphatunk általa.

Az Öt Elem Tana a Feng Shui-ban

Az Öt Elem Tana a Feng Shui-ban

Tudjuk, hogy a Feng Shui nem varázsszer, de évezredekig segítette a kínai császári dinasztiákat abban, hogy uralmukat megtartsák, jólétet biztosítsanak országuk és népük számára. Ma már a világ bármely otthonában használható a térrendezés művészete, s persze nem szorult be a családi élet négy fal közé, mindent meghódított, ami meghódítható.

Eligazodás a Feng Shui iskolák között

Eligazodás a Feng Shui iskolák között

A tradicionális feng shui története során, melynek alapelveit az ún. Temetkezések Könyvében (Burial Book) jegyezték le, több irányzat és ezen belül is több iskola létezett, mely egy-egy mester nevéhez kapcsolódott. Az volt a szokás, hogy a mesterek a szellemi örökséget, a titkokat sokszor csak haláluk közeledtével adták át kiszemelt tanítványaiknak, ráadásul csak szóban. Az írásos dokumentumok némelyike elveszett, megsemmisült, voltak olyan nézetek is, melyek nem állták ki az idők próbáját. A tradicionális feng shuiban két iskolát különbözettünk meg: ezek az ún. Forma Iskola és az Iránytű Iskola.

Feng Shui - Tér-Idő harmonizálás

Feng Shui - Tér-Idő harmonizálás

A Creative Healing Intézet 1999-ben alaput azzal a céllal, hogy segítse az egyént az önmegvalósítás legmagasabb szintjének elérésében, az egyensúly megteremtésével önmagában és környezetében. Célja a kínai metafizika széleskörű megismertetése, hogy az érdeklődők számára elérhetővé és alkalmazhatóvá tegye örökérvényű tanításait.

Feng Shui asztrológiai kalkulátor

Feng Shui asztrológiai kalkulátor

A Feng Shui asztrológia valójában sokkal inkább egy számmisztikai elemzés a születési adatok alapján. A különböző szakirodalmak sok dologban nem egyeznek meg, így mi megpróbáltuk a lehető legjobban visszaadni azt.

Feng Shui párkapcsolati asztrológia

Feng Shui párkapcsolati asztrológia

Az ősi kultúrák - főként Kína, Japán, India, Tibet, ősi amerikai kultúrák - a természet törvényeit ismerték, tiszteletben tartották, e törvények hatalma mindenekfelett való volt. Ezen törvények ismeretében alkották meg az asztrológiát, felismerve az alapul szolgáló energiák egymáshoz fűződő viszonyát. A 9 Csillag Ki asztrológia a természet tulajdonságait elemzi, egyetlen összesített képpé formálja a különböző aspektusokat: a Csi (Ki) vagy életerő folyamát, az öt elem tanát és a Ji Csing 8 trigramját egyesíti.

Feng Shui Repülőcsillag rendszer

Feng Shui Repülőcsillag rendszer

2012-ben a lentebb felsorolt feladatokat kell elvégezni azoknak, akik alkalmazzák a Repülő csillag módszert. A Sárkány éve 2012. február 3-án köszönt be. Fontos, hogy ha alkalmazod a Feng Shui asztrológia módszerét, akkor a megújítást komolyan kell venni!

Tuti menü